500₺ ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı

Tip I-III Hidrolize Kolajen Peptit

19-12-2022 16:42
Tip I-III Hidrolize Kolajen Peptit

Tip I-III Hidrolize Kolajen Peptit

tip-1-3-hidrolize-kolajen

Özellikle son yıllardan beri sağlık ile ilgili konularda sık sık duyulmaya başlanan kelimelerden bir tanesi olan kolajen; hareket etmek için gerekli olan sistemin en önemli bölümünü oluşturan; kemik ve kıkırdak gibi eklemlerin oluşmasını sağlayan proteindir. Moleküler yapıdan kaynaklanan bir çeşitliliği bulunan kollajen; tip I, tip II, tip III şeklinde 19 farklı tipten oluşmaktadır. Kolajenin birbirinden farklı birçok çeşidi bulunmaktadır. Hidrolize kolajen ve peptit kolajen en fazla bilinen kolajen çeşitleri arasında yer almaktadır. Vücuda oldukça faydalı olan bu proteinler insanların ilerleyen yaşlarda yaşayabileceği eklem, kemik ve iskelet sistemi rahatsızlıklarının azalmasına yardımcı olmaktadır.

Hidrolize Kolajen Ne İşe Yarar?

İskelet sistemi ve eklemlerin sağlığı açısından son derece önemli olan hidrolize kolajen; genellikle saç, kas, eklem, kıkırdak, kemik ya da tırnakların güçlenmesi için destekleyici protein türlerinden oluşmaktadır. Hidrolize kolajen faydaları özellikle ilerleyen yaşlarda kemik rahatsızlıklarının ortaya çıkmasını önlemeye yardımcı olarak bilinmektedir. Hidrolize kolajen takviyesi kemik ve eklem sorunları yaşayan kişiler için oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Tip 1 ve tip 3 kolajen özellikle deri, saç ve tırnak uzamasını ve bakımını destekler ve iskelet sistemi rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı olur.  Özellikle hidrolize kolajen peptit ve hidrolize kollajen tip 1 cilt ve kemik problemi yaşayan kişilerin tedavisine destek olarak kullanıldığında oldukça etkili bir sonuç vermektedir.

Hidrolize Kolajen Tipleri Nelerdir?

Hidrolize kolajenler birbirinden farklı amaçlarla insan vücuduna fayda sağlaması ile bilinen; özellikle kemik, kas, ilik ve iskelet sistemi rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı olan proteinlerdir. Hidrolize kolajenlerin 19 adet farklı tipi bulunmaktadır. Hidrolize kollajen tip 1 ve tip 3 cilt, kemik, iskelet sistemi sağlığı ve saç - tırnak sağlığı için son derece büyük bir önem taşımaktadır. Buna ek olarak kollajen tip 2 proteinleri de kıkırdak dokularının sağlığına büyük bir destek olmaktadır. Hidrolize kolajenlerin 19 adet farklı tipi bulunmaktadır. Bu farklı kollajen tipleri farklı dokular ve yapılar için yardım sağlamaktadır. İnsan vücudunda %90 gibi bir oranda kollajen bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda sağlık ile ilgili konularda isminden sık sık söz ettirmeyi başaran hidrolize kolajen; cilt, tırnak, saç, kemik, ilik ya da iskelet sistemi ile ilgili konularda sorun yaşayan ya da rahatsızlığı bulunan kişiler için son derece destekleyici ve bir o kadar da faydalıdır. Özellikle tip 1 kollajen; iskelet sistemi hastalıklarının giderilmesinde ve cilt sağlığının korunmasında oldukça faydalı ve destekleyici bir protein çeşididir.

Kaynakça:
- Follistatin Mitigates Myofibroblast Differentiation and Collagen Synthesis of Fibroblasts from Scar Tissue around Injured Flexor Tendons.
- In Vitro Study of Combined Application of Bevacizumab and 5-Fluorouracil or Bevacizumab and Mitomycin C to Inhibit Scar Formation in Glaucoma Filtration Surgery.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.