500₺ ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı

Sağlıklı Eklemler Olmadan Rekabet Edemezsin !

16-12-2022 10:45
Sağlıklı Eklemler Olmadan Rekabet Edemezsin !

Glukozamin: Çünkü Sağlıklı Eklemler Olmadan Rekabet Edemezsin

Neredeyse her rekabetçi spor ve çoğu egzersiz türü vücudunuzun bir veya daha fazla ekleminde büyük yüklere sebep olur. Özellikle dizler, kalçalar, dirsekler ve omuzlar ise bu yüke ciddi oranda maruz kalır. İster üst düzeyde yarışan bir sporcu olun, ister düşük sıklıkla egzersiz yapan biri olun, rekabete ve harekete devam edebilmek için eklem sağlığınıza yatırım yapmanız gerekiyor. Biomet, her yönüyle ortak destek sağlayan bir ürün grubuna sahiptir.

Temel İle Başlayın

Hiç şüphesiz, glukozamin (glucosamine), glukozamin-akgünlük ekstraktı, glukozamin sülfat ve kondroitin sülfat genel olarak sağlıklı eklem takviyesinin mihenk taşları olarak kabul edilir. Bu itibarın geçerli bir nedeni vardır. Klinik araştırmalar bu besleyicilerin kas-iskelet sistemi desteği için önemli yararlar sağladığını göstermektedir.

Glukozamin, vücudun eklem kıkırdağının çeşitli önemli bileşenlerini oluşturmak için gerekli olan glikozaminoglikan (GAG) üretimini artırarak eklem fonksiyonunu ve hareketliliğini destekler. Çalışmalar, boswellia (akgünlük) ile birlikte alınan glukozamin takviyelerinin eklem yapılarını desteklediğini göstermektedir.

Ve bazı çalışmalarda, eklem yüzeylerini tek başına glukozaminden daha etkili bir şekilde korumak ve desteklemek için glukozamin ve boswellia kombinasyonu gösterilmiştir. Her bir Biomet S1 Glukozamin servisi 400 mg boswellia ve 1500 mg glukozamin içerir. Glukozamin; günde iki kez birer ölçek olarak sağlık uzmanınızın önerdiği şekilde kullanın.

Eklemleri Rahatlatmaya Yardımcı: Balık Yağı

Glukozamin (glucosamine) ve boswellia sağlıklı eklemler için besin yapı taşları sağlarken, omega-3 balık yağları eklemlerin korunmasına yardımcı olur - teknik açıdan kondro koruyucudurlar.

Kaliteli bir Omega-3 balık yağı takviyesi, esnekliği desteklerken eklemlerden ve kaslardan gelen normal enflamatuar tepkilere karşılık vererek vücudun hasara uğramasını engeller. Omega-3 balık yağları sağlıklı bir kalbin, beynin ve nörolojik fonksiyonun korunmasına da yardımcı olabilir.

Sağlıklı Eklemler İçin Kurkumin

İlk olarak, zerdeçal ve kurkumin arasında ne fark var hızlı bir hatırlatma yapalım. Zerdeçal, Hint ve güneydoğu Asya mutfağında yaygın olarak kullanılan bir baharattır. Kurkumin, (aslında curcuminoids adı verilen çeşitli bileşenlerin bir kombinasyonu) zerdeçalın ana biyoaktif maddesidir ve özellikle zerdeçalın kendine özgü sarımsı rengini veren bileşendir.

Kurkumin, zerdeçalın eklem ve kasların sağlığı için yarar sağlayan temel bileşenidir. Bu nedenle, daha konsantre kurkumin almak, faydalarını elde etmek için daha etkili bir yoldur.

Balık yağı gibi, kurkumin vücutta normal bir enflamatuara vücudun yanıt vermesine destek olur. Ek olarak, eklem ve kasların aşırı kullanımı ile ilgili rahatsızlıklardan kurtulmaya yardımcı olur ve yaralanmaların iyileşmesini destekler.

biomet ürünleri

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.