500₺ ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo Fırsatı

"İçermez Listesi" Neden Önemli?

15-12-2022 16:17

"İçermez Listesi" Neden Önemli?

Biomet Bitkisel olarak, ihtiyacınız olan gıda takviyelerini en doğal şekilde sizlere sunduğumuz için kendimizle gurur duyuyoruz.

2013 yılından bu yana sadece sıvı formda ürünler yaptık. Özellikle tablet üretmekten kaçınıyoruz çünkü tabletleri yapmak için gereken bağlayıcıların ve katkı maddelerinin besin emilimini öngörülemeyecek şekilde etkileyeceğine inanıyoruz.

Diğer gıda takviyesi üreticileri genellikle magnezyum stearat ve diğer yağ asitleri gibi maddeleri üretim sırasında ürünlerle birleştirirler. Bu maddeler, üretim sürelerini azaltmak ve ürünün etkinliğini az da olsa artırmak için genellikle üreticiler tarafından kullanılır.
Serbest haldeki sıvı, toz ve kapsüllerin aksine, bir tablet tanımlanmış ve belirli bir şekle sahiptir ve bu şekli korumak için bağlayıcı ve/veya katkı maddesi kullanmadan kararlı bir tablet oluşturmak zordur.

"İçermez Listesi"

Biomet Bitkisel, arka planda "İçermez Listesi" adında bir listeye sahiptir. Bir ürünün araştırılması ve geliştirilmesi sırasında alınan her türlü kararda her zaman "İçermez Listesi" ne başvururuz. Bir formülasyon geliştirmeyle ilgili sorular ortaya çıktığında, "İçermez listesi" ne başvuruyoruz.

Basitçe söylemek gerekirse, "İçermez Listesi" Biomet Bitkisel' in besin takviyelerine dahil etmeyi reddettiği maddelerin bir listesidir; gereksiz dolgu maddeleri, katkı maddeleri veya alerjenler de bu listeye dahildir.

Biomet Bitkisel Ürünleri;

  • İstenilen kuvveti içermeyen malzemeleri içermez.
  • Kirlenmiş olan maddeleri içermez.
  • Stabilite testi sonucunda standartlarımızı karşılamayan malzemeleri içermez.

Bununla birlikte, prensipte, "İçermez Listesi" nin her Biomet çalışanı için daha önemli bir anlamı vardır:

“İçermez Listesi”, şirketimizin özünden; son kullanma tarihine kadar güvenle kullanabileceğiniz etkili miktarlarda ve araştırma destekli içerikler içeren yüksek kaliteli besin takviyeleri sağlama taahhüdümüzden bahseder.

“İçermez Listesi”, müşterilerimize, hammaddeden şişeye kadar sağlıklı ve tutarlı olan güvenilir ürünler sağlama taahhüdümüzden bahseder.

biomet ürünleri

Üreticilerin finansal kazanç sağlamak için yararlanabilecekleri birçok kısayol ve açık kapı var. Biomet’in “İçermez Listesi”, sadece üreticinin kazanç sağlaması için müşterilerimizin kalite kaybı yaşamalarına karşı korur. Biomet içermez listesi hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

“İçerik Listesi”

Biomet'in “İçerik Listesi” çok daha kısa bir liste ancak aynı derecede güçlü. "İçerik Listesi", herhangi bir yeni ürünle ilerlemek için doğru olması gereken bir dizi soru.

  • Bilim ve araştırmanın ortaya koydunu en iyi şey bu mu?
  • Kalite standartlarımıza uygun mu?
  • En önemlisi, müşterilerimiz için en iyisi bu mu?
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.